The Squid Girl
ENTRY ABOUT LINKIES TUTOBIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER
Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta
Sunday, 16 June 2013 - Permalink - 10 Comments



Klik banner untuk join :D

Syarat-syarat penyertaan

  • Follow belog cik akak SINI & belog sponser SINI
  • Bagi yang sudah follow...boleh abaikan button followers tu
  • Add Google + Followers cik akak tu....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Add Google + Followers sponser tu dan Likes Fanpage SINI....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Letak tajuk " Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta " ***Peringatan tajuk yang menyimpang dari tajuk cik akak tak akan dilayan sama sekali..
  • entri korang boleh buat yang korang suka, tak pun copy & paste je entri nie dalam kotak entri anda...Senang je kan..tak perlu nak taip dan apa-apa lagi kan
  • Tag dua orang...pastikan mereka tahu..wajib tau
  • Akhir sekali tinggal link kat dalam kotak komen.....kat cbox cik akak tak layan sama sekali...harap maaf
  • Hanya terbuka kepada Blogger Malaysia sahaja.

Hadiah yang bakal dimenangi.....
1. Novel
2. RM5 x 4 orang pemenang
3. Review belog (hanya untuk 5 orang yang cik akak pilih)

Hadiah dari Sponser
1. Doodle (2 pemenang)

Giveaway tamat : 19 jun 2013 jam 8.00 malam


Pemenang menggunakan Khidmat Encik Random je

Tag kepada : Nabila
                  Asma